Een passie
voor verlichting

Uw Specialist

GG-spot – hét merk in LED verlichting – begon jaren geleden met het uitgangspunt om innovatieve en duurzame verlichting op de markt te brengen. Ondertussen is GG-spot, opgericht door Georgy Guglielmini, een toonaangevend merk in de LED verlichting en staat het garant voor kwaliteit en service.

Het team van GG-spot ondersteunt u met informatie en persoonlijk advies bij het realiseren van uw wensen op gebied van LED verlichting. Of u nu op zoek bent naar een persoonlijk lichtplan voor uw nieuwe woning, industriehal of restaurant; bij ons bent u aan het juiste adres. Met onze knowhow en creativiteit zorgen we telkens voor een uniek en efficiënt resultaat. Heeft u een wens voor een product dat u niet terugvindt in onze catalogus of op onze website? Laat het ons weten en samen kijken we naar de mogelijkheden.

gg-spot

“Wat mij betreft is mooie verlichting de kroon op een geslaagd project; zowel functioneel als ontzettend sfeervol. Ik heb 20 jaar ervaring in de verlichtingsbranche en ga altijd voor professioneel advies en een passend resultaat voor onze zakelijke én particuliere klanten.”

Georgy Guglielmini

gg-spot projecten

Projecten

De verlichting van gg-spot wordt gebruikt in veel mooie projecten in binnen én buitenland. Wij halen onze inspiratie uit de omgeving en in samenspraak met onze klant komen we altijd tot het mooiste resultaat.

gg-spot cataloog

Catalogus

Bekijk hier de nieuwste cataloog. Een mooi overzicht van de nieuwste producten op het gebied van LED-verlichting.

gg-spot producten

Datasheets

Hier vind u een overzicht van de datasheets per product categorie.